top of page

Location

VARDAR RESIDENCE

2020-2021

Објектот се наоѓа покрај реката Вардар и до новиот мост кој ги поврзува Аеродром и Керамидница. 

Објектот е одалечен на 250 м од салата Јане сандански и на 500 м од новиот шопинг центар East Gate.

Објектот ќе има централно греење, германски прозори со 3 стакла и 7 комори, шпански плочки, таркет од висок квалитет, изолација помеѓу станови и фасада со 10 цм изолација. Објект со врвен квалитет во локација која се очекува да биде една од најатрактивните во Скопје во наредните години. 

За информации обратете се на нашите канцеларии или во тел: 075 426 084, 070 347 312

GALLERY

8 (2)

8 (2)

bottom of page